Ontmoeting in België

Wij komen naar u!

Maak tussen 19 en 26 oktober 2022 persoonlijk kennis met vastgoedexperten Chris en Noami van Unico Properties. Zij reizen namelijk af vanuit Estepona Spanje om u te ontmoeten in België. U kan ze zowel op onze zonnige infoavond als in privésfeer ontmoeten. Zij zullen uitleg geven over het investeren, kopen en verkopen van vastgoed aan de Costa del Sol. Als thuisbasis, als tweede verblijf of als investering, alles is mogelijk.

Omwille van de organisatie van de week in België is vooraf aanmelden noodzakelijk. De informatieve avond zal doorgaan op vrijdag 21 oktober op een goed bereikbare locatie in de stad Antwerpen. Daarnaast is het ook mogelijk een één-op-één gesprek te hebben met de experten bij u thuis tussen 19 en 26 oktober. Laat simpelweg uw gegevens achter en dan nemen zij contact met u op voor verdere afspraken.

¡hasta entonces! Tot dan!

Schrijf u hier in voor een infomoment met Chris en Noami.Heeft u vragen of meteen al interesse in het kopen van een bestaande of nieuwe woning aan de Costa del Sol in Spanje, dan kan u ons nu contacteren via +34 646 455 090.

Zoeken

Noami Cuyvers Eigenaar / Makelaar

Chris Eyskens Vennoot / Makelaar

Fanny Hofkens Verkoop