Referenties

Marleen Coppens uit België (appartement in Casares, Estepona)
Als je op zoek bent naar vastgoed in Spanje is dit het juiste adres. Noami wist meteen wat we zochten!  Nogmaals heel veel dank voor alles wat je hebt gedaan om dit te realiseren.

Hugo en Karin Verstraeten uit België (villa in Marbella)
De betrokkenheid, hulp en het enthousiasme van het team heeft ons enorm geholpen bij het vinden van onze droom villa, enorm bedankt! Wij kunnen dan ook iedereen het team van Unico Properties van harte aanbevelen. Zij bijten zich met passie vast in de zoekopdracht en hebben onze droom uit laten komen.

John en Vivianne Van de Craen uit België (appartement te Alhaurín el Grande Golf)
Beste koop, eindelijk genieten van ons pensioen dankzij het team van Unico Properties. Super service, professioneel en altijd vriendelijk en correct. Ook na de aankoop contacteerden ze ons om te horen of alles in orde was. Naar onze mening een betrouwbare partner!

Paul en Ilse De Ridder uit België (Villa te Alhaurín el Grande)
Het eerste huis dat we zagen met Chris was recht in de roos! Het fijne was dat hij luisterde wat onze wensen waren en zo gericht kon zoeken wat er op de markt te koop stond. Ook de samenwerking met hun advocaat kunnen we aanraden, alles in het Nederlands! Tip top, we maken zeker reclame voor jullie.

Claudia en Luc Nuyts uit België (appartement in Estepona)                                                                          Dankzij Chris van Unico Properties hebben wij een prachtig appartement gevonden op een prachtige locatie. Eerst is Chris bij ons thuis in Schoten langs geweest om onze voorkeuren te kennen. Dan hebben wij een afspraak ingepland in Spanje en heeft Chris ons eerst verschillende panden laten zien rekening houdende met ons budget.Toen we de droomlocatie zagen waren we meteen verkocht. Daarnaast hebben wij ook een degelijke naservice en opvolging van ons dossier gekregen zoals de samenwerking met een goede advocaat.

Peter en Nancy Verheyen uit België (appartement te La Cala de Mijas)                                                              Via een klant in België zijn wij in contact gekomen met Naomi en Chris van Unico Properties. We hadden onmiddellijk een goed gevoel. Bij het eerste persoonlijk contact hebben we onze wensen kenbaar gemaakt. In Spanje hebben we vervolgens samen met hen een aantal projecten bezocht. Het was duidelijk dat ze goed naar ons geluisterd hadden. Zeer snel is het project dat we nu gerealiseerd hebben naar boven gekomen. Zeer goede service voor -én na verkoop. Samenwerking met naar onze mening zeer goede Engelstalige advocaat die in Spanje alles voor ons heeft geregeld. Oplevering die vlekkeloos verliep. Voor ons een super ervaring.

Bert en Marie Louise uit België ( appartement te Manilva)

Toen we Noami en Chris voor de eerste keer zagen op een infosessie wisten we dat we onze makelaar aan de Costa del Sol gevonden hadden. Correcte uitleg en vooral het luisteren dat ze deden naar ons. Onze wensen die we hadden voor onze ideale woning werden voldaan zoveel het kon, wat niet gemakkelijk was. Ook de service achteraf, het zoeken naar de perfecte inrichting en het wegwijs maken waar de leuke plekjes zijn was dik in orde. We zijn nu volop aan het genieten van ons mooie appartement aan de mooie Costa del Sol dankzij Unico Properties.

 

Zoeken

Noami Cuyvers Eigenaar / Makelaar

Chris Eyskens Vennoot / Makelaar

Fanny Hofkens Verkoop