Immo Marbella

Wij begrijpen het helemaal dat u op zoek bent naar immo in Marbella. Marbella is een schitterende plek om te wonen. Het is er zonnig en warm en ook in de winters is het er aangenaam vertoeven. Een heerlijke plek om te overwinteren dus. Wij hebben een ruim aanbod van huizen en appartementen in Marbella. Wij helpen u graag bij het aankopen van immobiliën en zijn op dit gebied dé experts in Spanje.

Immo te koop in Marbella voor een heerlijke overwintering of permanent verblijf

Marbella is een populaire badplaats en ook een populaire plek om een woning te kopen. Misschien wilt u permanent verhuizen naar Spanje. Dan is dit echt een mooie plek. U zult permanent een vakantiegevoel hebben. Maar ook voor een tweede woning is deze locatie erg geschikt. U zit op een prachtige plek in Spanje én u zit op korte afstand van de luchthaven. Dit maakt het extra makkelijk om heen en weer te reizen. Wilt u een woning kopen om te gaan verhuren? Geen probleem, aangezien Marbella zeer populair is bij toeristen.

De werkwijze van Unico Properties

Er is veel immo in Marbella te koop. Gezien het grote aanbod is het verstandig om een makelaar in te schakelen voor hulp. Wij wonen zelf aan de Costa del Sol en weten dus precies wat er zoal speelt op de woningmarkt. Wij kunnen u helpen bij het maken van de juiste keuze. Kijk rond op onze site naar ons aanbod en maak gerust een vrijblijvende afspraak om een of meerdere woningen te bezichtigen. Gaat u over tot aankoop? Wij helpen u gedurende het gehele proces, van de bezichtiging tot het tekenen van de koopakte. Heeft u vragen? Die beantwoorden wij graag via 0034 646 455 090.

Andere bekeken ook:
Immo Marbella | Makelaar Estepona | Spanje huis kopen | Te koop Marbella

Zoeken

Noami Cuyvers Eigenaar / Makelaar

Bel mij terug