Vastgoed Estepona

Als u op zoek bent naar vastgoed in Spanje, kies dan voor Estepona. Dit is een prachtig, schilderachtig stadje in het zuiden van Spanje. Het stadje is nog niet echt ontdekt door toeristen. Het is er dus rustig, maar toch levendig en gezellig. De omgeving is prachtig en de sfeer is ontspannen. Dit is het echte Spanje, waar de mensen ’s middags nog hun siësta houden. U kunt hier genieten van traditionele Spaanse gerechten. Daarnaast is het weer ook nog eens geweldig. In de zomer is het hier namelijk lekker warm en ook de winters zijn aangenaam.

Eenvoudig investeren in vastgoed in Estepona

Estepona is dus een heerlijke plek om te wonen. Dat maakt het ook een interessante plek om te investeren in vastgoed. Wilt u hier permanent gaan wonen? Of zoekt u een tweede woning? Misschien wilt u uw woning af en toe verhuren aan toeristen? Als u woningen komt bezichtigen, houden wij rekening met al uw wensen. Zo weet u zeker dat u het huis koopt dat bij u past.

Een goede makelaar in Estepona

Als u een woning wilt kopen in Estepona, dan is het verstandig om een goede makelaar in te schakelen. Unico Properties is gespecialiseerd in vastgoed in Spanje. We wonen zelf aan de Costa del Sol en zijn dus goed op de hoogte van de ontwikkelingen in de regio. Dat maakt dat wij u uitstekend kunnen adviseren bij uw aankoop. We begeleiden u van de bezichtiging tot aan het tekenen van de koopakte, zodat u zich verder nergens zorgen over hoeft te maken. Neem dus snel contact met ons op om uw wensen te bespreken en bel naar 0034 646 455 090.

Andere bekeken ook:
Vastgoed Estepona | Makelaar Marbella | Appartement te koop Fuengirola | Real estate Estepona

Zoeken

Noami Cuyvers Eigenaar / Makelaar

Bel mij terug